SOBRE NOSALTRES

Les arts participen en el desenvolupament i construcció de la personalitat. Atorguen també, un coneixement profund del ser humà i ens serveix com a instrument de comunicació i expressió de sentiments i pensaments.

 

Aporten una formació integral de l'individu (física i psíquica) i que a través d'ella es poden treballar i potenciar aspectes com la coordinació, retenció i memòria, comunicació, interacció i sociabilitat, expressió, creativitat i valors, per construir de nou el futur.

 

Els fins de l’associació són: Estudi, divulgació, promoció i dinamització de la cultura popular catalana en totes les seves vessants.

 

Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents: Ensenyament i producció d'activitats culturals vinculades a la participació social.

 

Informació general

 

Entorn Produccions està format per un equip de creatius de tots els àmbits de la cultura, amb capacitat de fabricar nous projectes adaptats totalment als objectius que es busquin, o be des de l’administració o be per part de les entitats i empreses privades.

Per això la gent d'Entorn Produccions, ens dediquem a l'acompanyament de la gestió dels recursos municipals, tant humans com tècnics, amb l'objectiu d'aconseguir dur a terme projectes amb uns resultats òptims i econòmics per a totes les parts.

El treball global es la nostra eina principal, professionals ambivalents capaços d’entendre i generar projectes amb una visió en totes les dimensions.

Creació, producció, gestió de pressupostos, control i evolució del projecte, comunicació, mecenatge, imatge i comunitats en xarxa.

Tot això ho podem fer amb els nostres recursos i molt especialment des de l’acompanyament del treball dels tècnics de l’administració i de les empreses.